The American Roadshow
THE AMERICAN ROADSHOW
The American Roadshow presenteert de beste Amerikaans klinkende acts uit Nederland! Blues, country, soul & Americana. Deze middag of avond hoor je het allemaal!

Uit een groeiende groep van top-acts stellen wij een speciaal programma samen van twee, drie of meerdere acts. Zodoende ben je altijd gegarandeerd van een prachtige middag of avond, vol entertainment. In de rechterkolom vind je waar je ons kunt zien.THE AMERICAN ROADSHOW 2017
Na twee succesvolle voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar - 2017 - weer een aantal shows!! We trappen af - heerlijk in de nazomerse open lucht - op zaterdagmiddag 16 september, in Park 1943 in Rotterdam West. Vrijdagavond 3 november zijn we te vinden in het altijd knusse Rietveld Theater in Delft!! Houd deze pagina in de gaten voor updates of kijk op onze Facebookpagina!


Deelnemende acts
De groep bands & artiesten met wie we werken blijft groeien! Hieronder een greep uit ons roster!

C.C. GRAND
C.C. Grand
C.C. Grand is singer/songwriter Corvin Keurhorst begeleid door gitarist Rutger van Houwelingen, toetsenist Gerben Lodder, bassist Remus Aussen en drummer Stefan Bakker.

Deze heren maken een mix van pop, soul en rock met de nodige Americana invloeden. De voorliefde voor een goede melodie vermengd met een goede groove is een duidelijk kenmerk van de muziek van C.C. Grand.

Hun debuutalbum Birds is met een waar feestje gereleased op 19 november 2016. Tijdens The American Roadshow spelen de jongens veel songs van hun nieuwe plaat en natuurlijk is het album ook te koop!


ccgrand.nl


Delouise
Delouise Mark Engelen
Geïnspireerd door artiesten als Lucinda Williams, Sheryl Crow en Neil Young neemt Delouise een geheel eigen en eigenzinnige plek in binnen het singer/songwriter genre.

Begin dit jaar verscheen Delouise's nieuwe single Starry Night. Een song voor als het buiten of binnen te donker is, in een verrassend gelaagd jasje.

In 2015 kwam de mini-docu en live EP ‘The Farm Sessions’ uit, opgenomen in een oer-Hollandse boerderij en uitgebracht als mini-docu. Delouise’s tweede album Lay Low kwam uit in 2015. Geschreven in de verloren uurtjes achter de toonbank van haar winkel 'Rock 'n Rommel', op haar ukelele. Lay Low werd enthousiast ontvangen met recensies in de Telegraaf en Heaven, en een optreden tijdens 'DWDD'.

2008 was het jaar van Delivery in a Fortnight, haar debuutalbum, met lovende recensies in o.a. Revolver, Oor, AD, Platomania & Heaven. Door het succes van Delivery in a Fortnight’ speelde Delouise in het voorprogramma van Beth Hart, tijdens haar Nederlandse tour.


delouisemusic.wordpress.com


Michel Ebben
C.C. Grand Demet Köysüren
Een songwriter, verhalenverteller & fotograaf; altijd onderweg met zijn gitaar, verslaafd aan schrijven en meestal in gezelschap van zijn camera!
Michel houdt van reizen, ziet de mooie kanten van melancholie en ontdekt altijd weer nieuwe verhalen in eenzame woorden...”


Michel is een live performer die je zelden tegen komt; intens, oprecht, rauw en met een randje humor. Een onmiskenbaar eigen sound met een dijk van een stem, beïnvloed door muziek van vroeger tot nu. Altijd op ontdekkingsreis, zwervend van folk tot blues en van country noir tot Americana.

De komende tijd released ook Michel weer nieuwe muziek! Wil je op de hoogte blijven, check dan zijn website!


michelebben.com


GRAVEL TOWN
Gravel Town Demet Köysüren
Gravel Town maakt rauwe, authentieke, eerlijke muziek die door merg en been gaat en je terug voert naar de Country, Rock & Americana van vervlogen dagen. De band staat bekend om de energieke live-optredens, en wordt aangevoerd door de twee frontmannen Mark Lubeek en Michel Ebben!

Gravel Town bracht in 2014 'From Grace' uit. Dit album werd lovend ontvangen met veel recensies online en in bladen als Oor & Music Maker. In 2015 verscheen het eerste deel van het tweede album 'The History of Gravel Town', gepresenteerd tijdens The American Roadshow in de Kroepoekfabriek, te Vlaardingen. Ook bracht Gravel Town 'Live uit Lloyd 2014' uit en de single 'Driving through the Rain'.

In het najaar van 2016 verschijnt het tweede deel van 'The History of Gravel Town', wederom gepresenteerd tijdens The American Roadshow. Op 1 september 2016 is de EP 'Live uit Lloyd 2016'verschenen.


graveltown.com


LINDA KREUZEN
Linda Kreuzen
Met haar unieke, doorleefde, soulvolle stem roept Linda Kreuzen gevoelens op van kracht en optimisme maar ook van wanhoop en blues. Met diep onder de huid kruipende teksten, aangrijpende melodieën en intense perfomance raakt Linda haar toehoorders in het hart.

In 2012 deed Linda mee aan ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ en bracht ze haar eerste EP uit. Veel optredens volgden; bij NPO Radio 1 en 2 maar ook in Londen, België, Duitsland en Azië. In 2013 was Linda de support act van de Woodstock legende Melanie, samen met haar zong ze live het nummer “Lay Down”. Begin 2014 won ze maar liefst 3 THISS Awards waaronder de prestigieuze “Singer-Songwriter of the Year”. Ze speelde op Parkpop in Den Haag en op het Songbird festival in Rotterdam.


lindakreuzen.com


JIRI
Jiri
Jiri is een songwriter uit Rotterdam. Hij begon op z’n 11e met drummen en speelde tot 2005 bij de rockband Bootleg uit Krimpen aan den IJssel.

Zijn studie aan de Zadkine Popacademie bracht hem onder andere in Kenia en Frankrijk. Als drummer speelde Jiri met diverse bands en artiesten waaronder: Teddy Jr., Michael Prins en de Roman Electric Band.
Met deze laatste speelde hij regelmatig in Frankrijk, eerst nog als invaller maar later als vaste drummer. Jiri verhuisde naar Nantes en deed veel podiumervaring op met de Roman Electric Band, die rock, folk, blues en pop speelde. De band trad elke week op in Nantes en ’s zomers in de badplaatsen aan de Atlantische kust. Hun muziek bracht hen onder andere in Frankrijk, België en Ierland.

In november 2013 besloot Jiri zich meer te gaan richten op zijn eigen muziek, als songwriter. Jiri speelt rock, blues, soul en folk, met invloeden van Bob Dylan, The Rolling Stones, Wilco, Tom Petty & The Black Crowes.

Jiri op Facebook
RESERVEER NU!
Klik op onderstaande link om je tickets voor The American Roadshow te reserveren.
Vermeld duidelijk om welk optreden het gaat en hoeveel kaarten je wenst te reserveren. Wij zorgen er voor dat je kaarten klaarliggen. Je betaalt pas bij aankomst, de avond zelf!

Reserveren The American Roadshow:
tickets@americanroadshow.nlBOEKINGEN
Voor het boeken van 'The American Roadshow' neem je contact op met:

der2run | artist management
Demet Köysüren: demet@der2run.com
www.der2run.comGigs
The American Roadshow komt ook bij jou in de buurt!

PARK 1943 | ROTTERDAM
16 september 2017
Belle of Louisville, Gutter Creek
& Michel Ebben

Aanvang: 14.00 uur
Einde: 17.00 uur


RIETVELD THEATER | DELFT
3 november 2017
Crimson Inc, Red Herring
& Gravel Town

Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
www.rietveldtheater.nl


Kijk hier voor eerdere avonden van
The American Roadshow!Impressie 2015
Hieronder een korte film van The American Roadshow, gefilmd op 14 november 2015 in de Kroepoekfabriek, te Vlaardingen!
SOCIAL MEDIA
Je vindt ons ook op Facebook. Like en deel!


The American Roadshow wordt mede mogelijk gemaakt door:

der2run | Artist Management         der2run | Artist Management         FYIFY! Records & Publishing         FYIFY! Records & Publishing